polter-abendpolter

Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte… Jeg er stadig HELT høj på alle oplevelserne og indtrykkene fra i lørdags, hvor mine dejlige veninder og familie overraskede mig med polterabend. Det var også Christoffers polterabend i lørdags og det hele startede kl. 07.30, hvor alle hans venner kom brasende ind i vores soveværelse. De havde skaffet en nøgle og medbragt et kæmpe anlæg, som de spillede for fuld udblæsning. Jeg vidste godt, at de ville overraske ham, men hvad jeg ikke vidste var, at mine veninder stod og ventede på mig nede på gaden. Jeg havde i løbet af ugen haft en mavefornemmelse der sagde mig, at de ville holde polterabend for mig i lørdags, men jeg havde intet at bygge det på. Da min søster var forbi i fredags og skulle til at gå sagde jeg henslængt: ”Vi ses i morgen?!”… Og så fik hun ellers virkelig talt mig fra den tanke. Hun er uhyggelig god til at lyve, fandt jeg ud af. :) ”Så bliver du altså skuffet, hvis du tror, det er på lørdag”. Vi blev enige om, at jeg ville tage hjem til hende med morgenbrød, når drengene dukkede op i lejligheden for at lade dem være alene. Så det kom som en stor overraskelse, at pigerne stod og ventede på mig nede på gaden! Jeg blev faktisk så forskrækket, at jeg skreg så højt, at hele Østerbro kunne høre det, haha! Og så kom jeg også til at hyle en lille smule af glæde. ;)

morgenmadkøkken
Jeg fik fem minutter til at pakke en taske og derefter gik vi over til min søster for at spise morgenmad. De havde bagt hjemmelavede boller, lavet frugtsalat og købt champagne. Der var pyntet så fint op og allerede fra morgenstunden var stemningen høj. :)

polterabend

Jeg blev udstyret med fjerboa, blomsterkrans og tylskørt og min cykel blev også pimpet med hawaii kranse og balloner.

kanal-rundfartquiz

Derefter havde de planlagt, at vi skulle på havnerundfart. De havde faktisk lejet en hel båd bare til os. Vi sejlede rundt i kanalerne i en times tid, hvor Malene og Louise havde arrangeret en virkelig sjov quiz. Det var SÅ hyggeligt og vejret kunne ikke have været bedre.

sumobrydning-københavnsumo-brydning-københavntyreridning

Derefter cyklede vi mod Refshaleøen. Jeg blev mere og mere betænksom, for jeg vidste godt, at der lå en paintball bane derude. Det eneste jeg havde fået nævnt for nogle veninder før min polterabend var, at det eneste jeg virkelig ikke kunne tænke mig var paintball, haha… Jeg bliver meget nemt forskrækket, så paintball er bare slet ikke mig. ;) Vi stoppede selvfølgelig lige ude foran “Paintball Arena”. Jeg fik udleveret en dragt og fik at vide, at jeg skulle løbe en bane alene iført fjerboa, så jeg ville være nem at spotte. De fortalte mig, at der ville stå en masse mennesker klar til at pløkke mig ned. Min første sætning var bare “Ej, det mener I seriøst ikke?“. Jeg nåede ikke at sige ret meget mere, før jeg blev puffet ud i omklædningsrummet. Da jeg kom ud igen iført dragt og pink fjerboa, noget skrækslagen, stod mine veninder klar og råbte: “SNYYYYDT!“. Aldrig har jeg været så lettet, haha.. De tog VIRKELIG fusen på mig. I stedet skulle vi ind og lege sumobrydere og sluttede af med at ride på en tyr. Ej, det var SÅ sjovt og vi grinte virkelig meget.

gårdhavehotdog

Derefter kørte vi hjem til Louise og Malene og spiste frokost i deres gård. Den stod på hjemmelavede hotdogs og rosévin i solen. Det var virkelig hyggeligt.

drikke-legdrikke-leheagurke-leg

Nogle af pigerne havde arrangeret en drikkeleg efter frokosten. Vi blev delt op i to hold og hvert hold fik udleveret en agurk. Man skulle placere den mellem knæene og løbe ned og tage shots i den anden ende af gården. Når man kom tilbage, skulle man overlevere agurken til næste pige på sit hold uden at bruge hænderne. Hvis man tabte agurken, skulle man dreje fem gange rundt om sig selv. Det gjaldt selvfølgelig om at blive først færdig. ;) Det var hylende morsomt og klart en leg jeg kan anbefale, hvis I selv skal arrangere polterabend på et tidspunkt.

gospel-københavngospel

Efter frokosten kørte vi mod Christianshavn. Pigerne havde arrangeret, at vi skulle ind i Christians Kirke. Til at starte med bad præsten en bøn for Christoffer og mig, nu hvor vi skal giftes. Det var SÅ fint og jeg fik helt tårer i øjenene. Derefter skulle vi synge gospel. Jeg havde aldrig prøvet det før, men det bliver bestemt ikke sidste gang. Det var mega hyggeligt og sjovt og jeg har stadig “Oh happy day” på hjernen. ;)

partytapas

Derefter kørte vi hjem til Nicoline, hvor vi spiste aftensmad og festede. Vi fik mad fra Eat Today og nøj, hvor var det lækkert!

folieballon

Pigerne havde pyntet op med flag og folieballoner med teksten “Due” – mit kælenavn blandt mine veninder. ;)

cupcakesserenity-cupcakes

Desserten bestod af de lækreste cupcakes fra Serenity Cupcakes. De smagte mega godt og det var simpelthen så fint, at de havde fået skrevet “Bride2be” på dem allesammen.

drinks

Vi drak masser af cocktails hjemme hos Nicoline, inden vi tog på Hornsleth og dansede lige indtil de lukkede.

piger

Jeg har simpelthen VERDENS bedste veninder og familie. Jeg kunne ikke have ønsket mig mere. Det var bare den bedste dag og den gik langt over mine forventinger. Jeg bliver helt rørt af at tænke på, at de havde arrangeret alt dette for mig. Hvor heldig har man lov at være. <3