bryllupsinvitationbryllupsinvitation, bryllupsinvitationer, wedding invitations, invitationerbryllups-invitation-hjemmelavet
Christoffer og jeg vidste fra starten, at vi gerne ville lave vores invitationer selv. Både fordi det gør dem mere personlige og ikke mindst fordi, man sparer tusindvis af kroner. Christoffer kom med input og jeg tegnede, skrev og rykkede rundt i Photoshop for til sidst at ende med ovenstående bryllupsinvitation. Vi var ude i mange versioner, men endte med at gå efter en temmelig simpel en af slagsen med en for- og bagside med vinblade og sommerblomster. – Netop fordi vi skal holde det et sted, hvor der er vinblade i i loftet og derudover vil vi pynte op med sommerblomster på bordene. Vi har blot brugt nogle gratis skrifttyper, som jeg har fundet på nettet HER, HER og HER. Vi fik dem printet og skåret ud hos Tryk2100 og endte med at give omkring 800 kr. for 100 invitationer. Det kan helt klart godt svare sig, at lave invitationer selv, hvis man bare er en lille smule kreativ. ;) – Om det så er til bryllup eller fødselsdag. I kan i øvrigt se mine fødselsdagsinvitationer i samme stil HER.

blog, københavn, high-streetChristoffer and I knew from the start that we wanted to make our invitations ourselves. Both because it makes them more personal and not least because it’s much cheaper. Christoffer provided input and I drew, wrote and moved around pictures in Photoshop and finally we ended up with the above wedding invitation. We chose to add wine leaves and Summer flowers on the invitation as out location is filled with green wine leaves and we are planning to decorate the tables with Summer flowers of some sort. We have just used some free fonts that you can see HERE, HERE and HERE. We got them printed and cut out and ended up paying around DKK800 for 100 invitations. If you’re a bit creative, it’s not that difficult to make them yourself. ;) Btw, see my homemade birthday invitations HERE.