sommerkjoler

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11.  HERE, 12. HERE

Hvis der er én ting, som jeg ikke kan få nok af på denne årstid, er det fine og lette sommerkjoler. Jeg har forelsket mig fuldstændig i denne røde sag og den er nu på vej mod Østerbro. Jeg forestiller mig, at den både vil være fin med hvide Converse og en læderjakke til hverdag eller med høje sko og en lille taske til fest. Jeg elsker kjoler, som kan bruges til alle anledninger. Har I nogle favoritter blandt disse? :)

blog, københavn, high-streetIf there is one thing that I can’t get enough of this time of year, it’s pretty Summer dresses. I have completely fallen in love with this red dress. I imagine that it would look great with white Converse and a leather jacket for everyday use or with high heels and a small bag when going out. I love dresses that can be used for all occasions. Do you have any favorites among them? :)