ruffle-skirtblomsterdenim-jacketdenim-jakkevelour-shoesdenimjakkeflowerschanel-boy

Reklame links: denim jacket/Asos HERE, T-shirt/H&M (similar HERE), skirt/Mango HERE, shoes/Asos HERE, necklace/Nuit et Linette HERE, bag/Chanel HERE

Yaaay! Så blev det fredag… Hvad har I af hyggelige planer denne weekend? Christoffer og jeg skal have nogle bryllupsdetaljer på plads og i morgen skal vi i Palads og prøve deres nye virtuel reality pop-up biograf. Jeg bliver enormt hurtigt forskrækket, så det bliver… interessant! Haha… Outfittet her er fra i tirsdags, hvor jeg indviede mine nye lyserøde veloursko. Èn af jer spurgte, om jeg ikke kunne vise nogle stylingsforslag, da hun havde svært ved at forestille sig, hvordan de kunne kombineres. Jeg synes specielt, den lyserøde farve fungerer godt til denim, men efter min mening kan de også sagtens bruges til nederdele, som jeg gjorde forleden. Jakken er også af nyere dato. – Jeg kunne ikke stå for de fine lapper, som minder mig lidt om min barndom. :) God aften, allesammen. Jeg håber, I får en fantastisk weekend.

blog, københavn, high-streetYaaay! Finally Friday… What are you guys up for this weekend? Christoffer and I have to get some wedding details in place and tomorrow we are going to try out a new virtual reality pop-up cinema. I get scared very easily, so it is going to be… interesting! Haha… This outfit is from last Tuesday where I wore my new pink velvet shoes for the first time. One of you asked, if I could show some different styling options for the shoes, as she had a hard time imagine how they could be combined in an outfit. I especially think that the pink color goes very well with all kind of denim, but I also think they look cute with skirt like I did the other day. ;) The jacket is also new. I couldn’t resist those cute patches which remind me of my childhood. Have a great evening, everyone. I’m wishing you a lovely weekend.