chanel-taskesølvringdenim-shortsrød-chanel-taskesolbrillerstan-smith-lyserødsøerne-københavnoutfit

Indeholder reklame links: sweatshirt/Maison Scotch (on sale HERE), shorts/Zara (similar HERE), shoes/Adidas HERE, sunglasses/Céline (similar HERE), bag/Chanel HERE

Hvor er det dejligt, at I tog så godt i mod min videoblog. Det er en anelse grænseoverskridende at filme sig selv, men øvelse gør vel mester… ;) Haha… Her er mit outfit fra i går, hvor jeg var hoppet i mine nye sneakers, et par gamle denimshorts og en ny sweatshirt, som jeg købte på udsalg i forrige uge. God aften, allesammen. Jeg vil smutte hjem til min veninde Carina og fejre, at hun er blevet kandidat. <3

blog, københavn, high-streetI’m very happy that you liked my video blog. It is slightly nerve wracking to film yourself, but practice makes perfect, right? ;) Haha… Here is my outfit from yesterday where I wore my new sneakers, a pair of old denim shorts and a new sweatshirt that I bought on sale last week. Have a great evening, everybody. <3