stan-smith-pinklyserøde-stan-smith

Jeg har længe haft et godt øje til de klassiske “Stan Smith” sneakers fra Adidas. Da jeg faldt over dem med lyserøde detaljer forleden, var jeg helt solgt. Jeg googlede mig frem til, at de var på lager hos en tysk webshop ved navn Weare. De var tilmed billigere end hos de fleste danske skobutikker, så hermed er tippet givet videre. ;) I kan finde dem HER. Kig forresten med på bloggen senere i dag – jeg har nemlig vovet mig ud i at filme en lille video af vores walk-in-closet… ;)

blog, københavn, high-streetI have had my eyes on the classic “Stan Smith” sneakers from Adidas for a while now. When I stumbled upon them in pink the other day, I fell completely in love with them. I found them on a German webshop called We are. They were also a lot cheaper than in the Danish stores. Just a small tip. ;) You can find them online HERE. Btw, stop by the blog later today – I have made a little blog where I show you our walk-in-closet… ;)