Easy & delicious vegetarian pasta dish
I alle hjem er der nok nogle retter der går igen… – og igen og igen! ;) En af dem vi laver oftest, når det skal gå lidt stærkt i hverdagene, er denne cremede, vegetariske pastaret med svampe og edamamebønner i flødesovs – toppet med masser af parmesanost og frisk basilikum. Den smager virkelig himmelsk, tager ingen tid at lave og er tilmed super billig at købe ind til. Her kommer opskriften…
I guess we all have some favorite dishes tat we make over and over again. One of our favorites is this creamy vegetarian pasta dish with mushrooms and edamame beans in a creamy sauce – topped with fresh parmesan cheese and fresh basil leaves. It tastes heavenly, takes no time to prepare and moreover it’s super cheap to make. Find the recipe below…
Ingredienser:
– Frisk pasta
– 250 gram brune svampe
– 200 gram edamamebønner
– 1 løg
– 1 fed hvidløg
– 0,25 liter fløde
– Salt & peber
– Timian
– Frisk basilikum
Fremgangsmåde:
Hak løget i små stykker, pres hvidløget og svits begge dele på en varm pande sammen med olie. Imens skæres svampene i mindre stykker og når løg og hvidløg er blevet gyldenbrunt, puttes svampene på panden. Derefter tilsættes fløde, salt, peber og timian efter smag og behag. Lad det simre i nogle minutter, mens pastaen koges. Lige før servering hældes edamamebønnerne i sovsen, så de kan tø op, men ikke når at blive bløde. Server det med en masse frisk parmesanost på toppen og lidt friske basilikumblade. Bon appétit! ;)
Ingredients:
– Fresh pasta
– 250 grams brown fungi
– 200 grams of edamame beans
– 1 onion
– 1 clove of garlic
– 0.25 liter cream
– Salt & Pepper
– Thyme
– Fresh basil
Procedure:
Chop the onion and garlic into small pieces and sauté them in a hot pan with oil. Meanwhile, cut the mushrooms into small pieces and when the onion and garlic are golden brown, put the mushrooms in the pan. Then add the cream, salt, pepper and thyme. Let the sauce simmer for a few minutes while the pasta boils. Just before serving pour the edamame beans into the sauce. Serve with a lot of fresh parmesan cheese on top and some fresh basil leaves. Bon appétit! ;)
9 comments
Looks healthy, easy to prepare and delicious! Thank you for sharing the recipe!
http://www.lartoffashion.com/2016/07/06/visit-helsinki-yume-love/
Thanks. You’re welcome! :)
Looks so good and healthy enough to eat two dishes . . . Please. :)
La Bijoux Bella | by mia
Haha… One portion is never enough. :-P
Den var virkelig nem og lækker – tak for en simpel opskrift til de aftener, hvor man gerne vil spise sundt, men ikke gider stå i køkkenet i evigheder :)
Jeg udskiftede fløden med creme fraiche, da det giver en mere ‘ostet’ smag og jeg aldrig får brugt en hel karton fløde ;) Og tilføjede aubergine for at få lidt grøntsager i retten også..
Mums, det lyder også super lækkert! Det må vi da også prøve! :D
It looks so good! Defenetly gonna try it.
Oh, do you use the “piskefløde” for the cream? Cause I’m used to use those dense fat sour cream for cooking, but I couldn’t find it in Denmark, so I’ve been using the piskefløde ones.
Thanks. ;) Yes, we used piskefløde. ;)
Jeg fik denne opskrift ser lækre opskrifter fra dig var nok til at gøre alle glade her var virkelig mange tak.