boozt-rabatrode
Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE

Matchende sæt har været hot i flere år, men holder stadig denne sæson. Jeg tror, de er kommet for at blive og jeg er personligt vild med tendensen. Jeg fik mit første sæt tilbage i 2013. – I kan se det HER på en mere solbrun og lyshåret Christina. ;) Jeg har surfet lidt rundt på diverse webshops og fundet fire forskellige af slagsen. Jeg håber, I kan lide udvalget.

blog, københavn, high-streetMatching sets has been hot for several years now, but are still in this season. I think the trend has come to stay and I’m personally crazy about the tendency. I got my first set back in 2013 where I was more tanned and blond – see it HERE. ;) I hope you like the selection of the so-called co-ords I have found.