I går lavede Lily og jeg disse fine småkager med blomster på – jeg kunne næsten ikke nænne at sætte tænderne i dem, da de var færdige, haha… Er de ikke yndige? ❀ Jeg brugte min opskrift på specier HER og tilføjede dild og violer, som jeg havde købt på Nemlig.com – de har et temmelig bredt udvalg af spiselige blomster. Tricket er at putte lidt vand på blomsternes kronblade, så de bedre klistrer sig fast til kagerne, inden man sætter dem i ovnen. Man kunne også eksperimentere med at presse dem mellem nogle bøger i en halv times tid, inden man putter dem på kagerne for at flade dem helt ud – det vil jeg ihvertfald prøve næste gang. Til sidst strøede jeg sukker over for både smag og udseendets skyld. :) Håber I kan lade jer inspirere her i hjemmedagene – jeg vil forsøge at dele så meget inspiration som muligt.

Fine, ikke? :)