pakkeliste-sommerferie
Nu hvor vi er midt i sommerferien, tænkte jeg, at det var oplagt at dele min hjemmelavede pakkeliste, som jeg postede sidste år. Jeg bruger den selv, hver gang jeg drager sydpå for at sikre, at jeg husker det hele. :) I kan downloade den i DETTE indlæg. Jeg håber, I kan bruge den. Hvis I har planer om en storbyferie, hvor I kun skal rejse med håndbagage, har jeg også lavet en pakkeliste til netop dette formål, som kan findes og downloades HER. God aften til jer alle.

blog, københavn, high-streetNow that we are in the middle of the Summer holidays, I thought that it was obvious to share my homemade packing check list that I posted last year. I use it myself every time I go on vacation to ensure that I remember everything. :) You can download it from THIS post. I hope you like it. ;) If you are planning going on a city break where you only need to travel with hand luggage, I have also made a packing list for this purpose which can be downloaded HERE. Have a great evening!