Jeg er simpelthen så overvældet og taknemmelig for jeres søde kommentarer og interesse for brudekjolen. I er uden tvivl verdens sødeste og mest engagerede læsere. Jeg er dybt rørt over jeres opbakning og alle de krydsede fingre, som I har ulejliget jer med i flere uger efterhånden. ;) Nu kan jeg endelig fortælle og vise jer, hvad dagen har budt på og hvad status er på brudekjolen… Jeg tænkte, at det var lidt sjovere at vise i en video. – Se med ovenfor. :)

blog, københavn, high-streetI can’t thank you enough for all your sweet comments and interest in my wedding dress. Without a doubt, I have the best readers in the world. I am deeply touched by your support and all your crossed fingers. ;) Now I can finally tell and show you about the status of the wedding dress. I’m sorry the video is in Danish – I will just give you a brief summery… I finally received the dress this morning and it is beyond beautiful! I couldn’t have asked for more and I am SO relieved, happy and grateful right now! I can’t wait to wear it next Saturday… But it was a bit too long, so we went to a tailor this afternoon who are correcting it. I will receive it on Thursday – just two days before the wedding. :) Just wanted to give you an update. I’m looking very much forward to show it to you guys.