hjemmebrygget-øløl-hjemmebryg
Inden brylluppet talte Christoffer og jeg om mulighederne for at inkorporere nogle elementer på vores store dag, som kunne gøre det mere personligt og vores eget. Vi er så heldige at have en ven, Nicholas, som brygger øl i sin fritid og faktisk er ret dygtig til det, så vi spurgte derfor ham, om han kunne lokkes til at lave 100 styks hjemmebryg til vores bryllupsreception. Han var heldigvis temmelig nem at overtale og det kom der to forskellige varianter ud af. Jeg gav dem navnene “Drunk In Love” og “I DO Brew” og lavede labels til dem i Photoshop, som Nicholas printede og satte på. Det var en sjov gimmick at have med på vores store dag.

Faktisk kan man jo sagtens lave noget lignende i mange andre sammenhænge. Man kunne eksempelvis også lave sin egen hyldeblomstdrik og sætte personlige mærkater på eller blot pille mærkaterne af vinflasker og lave sit eget. Det kræver blot, at man har lidt tålmodighed til at sætte det op i Photoshop eller et lignende program. :) God weekend, allesammen. Vi skal faktisk til intet mindre end to bryllupper denne weekend, så husk at følg med på Instagram HER og Snapchat @Cdueholm, hvis I vil med på sidelinjen. <3

blog, københavn, high-streetBefore the wedding Christoffer and I talked about the possibilities of incorporating some elements to our wedding that could make it more personal. We are so lucky to have a friend, Nicholas, who brews beer in his spare time and is actually quite good at it, so therefore we asked him, if he would help us to make 100 pieces of homebrew for our wedding reception. Fortunately, he liked the idea and made us two different flavors. I gave them the names “Drunk In Love” and “I DO Brew” and made labels for them in Photoshop. It was a fun thing to have for our big day.

In fact, you can easily make something similar for many other occasions. You could for example make your own elderflower lemonade and add personal stickers for birthday parties or just add your own label to a wine bottle. It only requires that you know how to use Photoshop or similar programme or know somebody who can help you. Have a nice weekend, everyone. We are actually going to no less than two weddings this weekend. You’re more than welcome to follow me on Instagram HERE and Snapchat @Cdueholm where I will update a lot this weekend. <3

hjemmebryg-øl