markberg-tasker

Endelig er dagen kommet, hvor jeg langt om længe kan dele mit nye taskedesign med jer, som jeg har lavet for Markberg! Et design som har taget mange måneder at færdiggøre, da jeg har været inde over hver eneste lille bitte detalje. Det er sørme svært at beslutte sig, når man har alle muligheder i verden. ;) Det har været en super spændende proces og jeg har glædet mig som et lille barn til at dele resultatet med jer.

Jeg designede min første taske for Markberg tilbage i 2013, “Christina Bag”. Inspirationen til tasken opstod faktisk ud fra et behov, da jeg syntes, jeg manglede en taske, som var praktisk, funktionel og rummelig, men stadig trendy og cool. Den viste sig at være vældig populær og har også været en taske, som jeg har brugt rigtig meget i løbet af årene. Derfor har jeg nu i samarbejde med Markberg valgt at lancere den i en opdateret udgave. Faktisk i hele to versioner – den kommer nemlig i to størrelser, så der er lidt for enhver smag og behov.

blog, københavn, high-streetFinally the day has come when I can share my new bag with you which I have designed for the Danish bag and accessory brand, Markberg! A design that has taken many months to complete, since I have been involved and deciding every tiny detail myself. I designed my first bag for Markberg back in 2013, “Christina Bag“. A perfect everyday bag with lots of space and pockets. It proved to be very popular and has also been a bag which I’ve used a lot over the years. Therefore, I have now in collaboration with Markberg chosen to launch it in an updated version. In fact, in two versions as it comes in two sizes.

lædertasketasker-til-skole

Jeg har valgt at benytte en mere rå type læder denne gang, der tilfører kant, form og struktur og af en virkelig god kvalitet, som kun bliver pænere med årene. Derudover har jeg tilsat sorte lynlåse for at give den et mere sofistikeret og ekslusivt udtryk. Desuden kommer begge tasker med en ekstra aftagelig strop, som kan forlænges og forkortes alt efter hvad man ønsker.

blog, københavn, high-streetI have chosen to use a more raw type of leather that adds edge, form and structure to the bag and it’s of a really good quality that only gets prettier over time. The whole idea behind the bag and the design is that it is functional with plenty of pockets. It also comes with a detachable strap.

arbejdstaske

Den største af taskerne har samme mål som den første “Christina Bag” og kan indeholde en 15″ computer. Desuden har den intet mindre end fem rum og to mindre lommer. Den er derfor yderst velegnet til arbejds- eller skolebrug eller hvis man bare godt kan lide at have god plads. For mig har størrelsen været perfekt til hverdag, da jeg altid har (lidt for) meget med i tasken.

blog, københavn, high-streetThe largest of the bags have the same measurements as the first “Christina Bag” and can contain a 15 “computer. Moreover, it has no less than five pockets. It is therefore suitable for work or school purpose, or if you just like to have some extra space. For me, the size is perfect for everyday, since I always have (a bit too) many things in my bag.

skoletaske

Den lille af taskerne er faktisk også overraskende rummelig og der er plads til det meste, når man er ”on the go”. Jeg har både brugt den til hverdag, når jeg har været på café med veninderne og når jeg har gået i byen. Der er plads til alt det nødvendige og lidt til og så synes jeg, det er en super cute størrelse.

Jeg har virkelig glædet mig til at kunne løfte sløret for det færdige resultat og jeg er både spændt, glad, stolt og en smule nervøs over at præsentere de nyeste skud på stammen! ;) Lad mig endelig høre hvad I synes om dem. ♡ I kan finde begge tasker på Markbergs webshop HER fra i dag. Jeg viser dem stylet med forskellige outfits de kommende dage – stay tuned. ;) God tirsdag til jer alle.

blog, københavn, high-streetThe small one of the bags is also surprisingly spacious and there is room for most things when you are “on the go”. I have both used it for everyday, when I have been at the coffee shop with my friends or when I have gone out. There is room for everything needed and also I think it’s a really cute size.

I’ve really been looking very much forward to reveal the result and I’m very excited, happy, proud and a bit nervous about presenting my newest bags! ;) I hope that you will like them just as much as I do. Let me hear what you think about them. ♡ They’re available on Markberg’s website HERE. Have a great day, everyone.