markberg-taskeskole-taskearbejdstaskeskoletasketaske-skolebrug69

Reklame links: bag/my design for Markberg HERE, dress/French Connection HERE (loving THIS one too), shoes/Stradivarius (similar HERE)

Let me introduce to you… Den nye “Christina Bag” i den lille størrelse in action! ;) Den store og lille er fuldstændig identisk indrettet og den lille har altså også fem rum og to små lommer, så der er plads til alverdens dimser og dutter. Flere af jer har spurgt, om I ikke må se den indvendig, så det vil jeg prøve at få taget nogle billeder af snarest. Jeg havde den med mig forleden, da jeg skulle til fødselsdag i kombination med en sort jersey kjole og høje sko. ;)

blog, københavn, high-streetLet me introduce to you… The new “Christina Bag” in the small size in action! ;) The large and small one are completely identical except from the size of course and both have five rooms and two small pockets. Several of you have asked if I would show somw pics of the inside of the bag, so I will try to take some pictures of that soon. I had it with me the other day when I was going to a birthday party in combination with a black jersey dress and high heels. ;)