playsuitlædertaskejumpsuitsolbriller

Da vi havde stand på Gentofte Loppemarked forrige søndag, fik jeg Christoffer til at passe biksen i en halv times tid, mens jeg selv gik en tur rundt på markedet og kiggede. Jeg fandt et par rigtig lækre ting – blandt andet denne fine buksedragt fra Zara. ;) Jeg indviede den i fredags i kombination med en læderjakke og ankelstøvler. Jeg elsker virkelig buksedragter – det eneste minus ved dem er, at det er super upraktiske at have på, når man skal på toilettet, haha…

blog, københavn, high-street
When we went to the flea market last Sunday to sell our old clothes I persuaded Christoffer to take care of our little “shop” for half an hour, so I could take a look around the flea market. I found two really nice items – one of them was this cool playsuit from Zara. ;) I wore it for the first time last Friday in combination with a leather jacket and ankle boots. I really love jumpsuits – the only drawback is that they’re super impractical to wear when going to the toilet, haha…

boozt

Reklame lins: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE