boozt-rabatrode
Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE, 20. HERE, 21. HERE, 22. HERE, 23. HERE

Slutspurten på udsalget er sat ind hos Boozt! I den anledning har de sat alle de mest populære udsalgsvarer yderligere ned med op til 60%, for at gøre plads til alle de nye varer, men kampagnen kører kun indtil midnat, så man skal være lidt hurtig, hvis man vil nå at hapse sig nogle lækre sager. ;) Mange af tingene er sommervarer, men jeg har surfet rundt i udsalgsjunglen og fundet nogle fine items, som også sagtens kan bruges her i efteråret. Find hele sortimentet HER. Happy shopping! ;)

blog, københavn, high-streetThe sale is about to come to an end at Boozt and therefore they run a campaign until midnight where they have lowered their most popular sale items by up to 60%. So you have to be quick, if you want to get your hands on some of the great items. Most of the items that are on sale are Summer styles, but I have here found 23 lovely pieces of clothing that would be perfect for Autumn as well. Find the entire selection HERE.Happy shopping! ;)