4L3A7803kjole4L3A7813scarflæderjakke4L3A7815

SPONSORERET AF TREND-ADDICT

I går var jeg hoppet i en fin ny langærmet kjole og en lækker skindjakke. Et rimelig casual efterårsoutfit, som efter min mening både fungerer med og uden strømpebukser alt afhængig af vejret. Med et par høje hæle kunne det også lynhurtigt forvandles til et aftenlook. Jeg elsker printet på kjolen og at den har lange ærmer – det gør den super anvendelig her til efteråret. Jakken er også virkelig lækker og mega blød og jeg er sikker på, at det bliver en favorit i garderoben. Begge styles har jeg udvalgt fra den danske webshop, Trend-addict.dk. – En up-coming webshop med fokus på lækre basis items, der kan bruges sæson efter sæson uden at gå af mode. Et koncept som jeg virkelig godt kan lide, da basisgarderoben er et must i min verden, for at have en garderobe der hænger sammen. Deres sortiment er ikke kæmpestort, men nøje udvalgt fra mærker som Y.A.S., Second Female og Pavement. Der er faktisk lidt for enhver smag og budget og de ligger inde med alt fra lune striktrøjer til lækre jeans, jakker og sko. Jeg kan varmt anbefale jer at kigge forbi, hvis I skal have opdateret efterårsgarderoben. God dag, allesammen. <3

blog, københavn, high-street

Yesterday I was wearing a cute new long-sleeved dress and a soft leather jacket. A quite casual Fall outfit which I think works fine both with and without tights depending on the weather. And with a pair of high heels it could easily be transformed into an evening look. I have selected both styles from the Danish webshop, Trend-addict.dk. – An up-coming webshop focusing on delicious basic items that can be used season after season. It’s a concept that I really like, as the basic wardrobe is very important to have, as it’s much easier to put together an outfit, if you have some great basic items. Their range has been carefully selected from brands like Y.A.S., Second Female and Pavement. There is something for everyone and you can find everything from warm sweaters to delicious jeans, jackets and shoes. I highly recommend you stop by. Have a great day, everyone. <3

trend-addict

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE