danske-bloggerenimb-brunchnimb-brasserieslidershusbandbrunch-nimb

I går mødtes Christoffer og jeg med Cathrine, Emily, Acie og deres mænd til brunch på Nimb. Jeg har tidligere været der i forbindelse med pressearrangementer, men aldrig før prøvet deres populære brunch. Det bliver dog bestemt ikke sidste gang – nøj, hvor var den lækker! Den ligger klart i den dyre ende for en brunch i København, men indeholdt også alt fra den klassiske ost/pølse tallerken, yoghurt med granola og røræg til sliders, delikatessepølser, kager og hjemmelavet nutella. Der var virkelig alt, hvad hjertet kunne begære! Jeg tænker, at det ville være oplagt at forære sine forældre et gavekort til Nimb i julegave, eller til manden der har alt. ; ) Det var virkelig en perfekt start på søndagen i dejligt selskab. Jeg har længe været veninder med pigerne, men det er skønt, at mændene er hoppet med på vognen. Så kan vi piger gå amok med at tage billeder af maden, mens vores “Instagram husbands” sammen kan sidde og grine af os, haha… ; )

linje-prikket@2x.jpg

Yesterday Christoffer and I met up with CathrineEmilyAcie and their husbands for brunch at Nimb. I had never tried their brunch, but it is definitely not the last time. It was simply delicious! It is quite pricey compared to other brunches in Copenhagen, but contained everything from the classic cheese/sausage plate, yogurt with granola and scrambled eggs to sliders, deli sausages, cakes and homemade nutella. Everything your heart could desire! I think it would be an ideal gift to give your parents for Christmas or to the man who has everything. ; ) It was really a nice start to the Sunday in great company. I have long been friends with the girls, but it’s great that the men has started to join us. Then us girls can take lots of pics while our Instagram husbands are laughing at us, haha … ; )