nougat-snacksnougat-snack

Lækkersultne? Så skulle I prøve at lave disse små nougatbidder, men jeg advarer jer – de er vanedannende. ;) Jeg har altid haft en svaghed for nougat og en topping af hasselnødder og frysetørret hindbær sætter lige prikken over i’et. De er super nemme at lave og tager nærmest ingen tid. Man kan også lave dem med chokolade i stedet for nougat og toppingen bestemmer man jo også fuldstændig selv. Jeg plejer bare at bruge, hvad jeg lige har i skabet. Det er under alle omstændigheder den perfekte snack til den søde tand. ;) Her kommer opskriften…

Ingredienser (10 styks):
– 100 gram nougat
– Frysetørrede hindbær
– 20 gram hasselnødder

Fremgangsmåde:
Hak hasselnødderne groft og sæt dem klar på køkkenbordet sammen med de frysetørrede hindbær. Læg et stykke bagepapir klar på et spækbræt. Derefter smeltes nougaten forsigtigt over et vandbad og fordeles i 10 små runde klatter på bagepapiret. Drys med hasselnødder og frysetørrede hindbær, mens nougaten stadig er flydende. Sæt nougatbidderne på køl og servér dem, når de er helt afkølede. Bon appétit. ;)