black-friday-boozt

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE

Det kan næppe være gået nogens næse forbi, at det i dag er Black Friday! Det gælder også hos Boozt og i den anledning har de sat over 22.000 varer ned med 20-50%! Der er altså virkelig store rabatter at spare og ovenfor har jeg fundet nogle af mine favoritter. Jeg har selv allerede klikket denne nederdel, denne top og denne kjole hjem her til morgen. Man skal være hurtig, inden alt det gode bliver udsolgt, selvom kampagnen kører helt til søndag. Er der noget, I ikke kan leve uden? I kan se hele udvalget HER. Happy shopping!

linje-prikket@2x.jpg

I guess you all know what day it is today! Black Friday! In this occasion Boozt has lowered more than 22.000 items with 20-50% discount. Above I have found some of my personal favorites. I have bought this skirt, this top and this dress myself this morning. It’s a good idea to buy the items you like right away, as the good stuff often get sold out in no time during Black Friday. Is there something you can not live without? You can find the entire selection HERE. Happy shopping!