krans-tik-dorenDet er ikke kun i stuen, at julestemningen er flyttet ind. Jeg har nemlig lavet os en julekrans til døren, så man kan komme i stemning, allerede inden man træder ind i entréen, haha… Jeg plejer ikke at gå så meget op i julen, men i år har jeg besluttet mig for at prøve at komme i julestemning og jeg glæder mig som sagt ekstra meget, fordi Christoffer og jeg skal holde jul sammen for første gang.

Det kræver ikke særlig mange redskaber at lave sådan en krans og både gran og kogler kan man gå ud og finde i skoven. Derudover brugte jeg nogle eucalyptusblade, som jeg satte sammen med gran og bandt fast med grøn ståltråd på en simpel krans, jeg havde købt hos blomsterhandleren. Jeg synes selv, at den blev ret fin. : ) Har I lavet nogle kranse eller juledekorationer endnu?

linje-prikket@2x.jpg

It is not only in the living room the Christmas spirit has moved in. I have also made us a Christmas wreath for the front door. I do not usually put so much energy into decorating our home for Christmas, but this year I’ve decided to try to get into the Christmas spirit and I am looking a little extra forward to it, as Christoffer and I will celebrate Christmas together for the first time, as I told you earlier.

It does not require many tools to make such wreath and both spruce and pine cones can be found in the forest. In addition, I used some eucalyptus leaves, that I put together with the spruce and tied in place with green wire on a simple wreath that I had bought from the florist. I think it turned our pretty cute. :) Have you made some wreaths or Christmas decorations yet?

julekrans-til-dorenjulekrans