nytarskjoleReklame links: 1. HERE (similar HERE), 2. HERE (similar HERE), 3. HERE, 4. HERE (similar HERE)

Har I fundet en nytårskjole endnu? Nelly har et rigtig stort udvalg af fine festkjoler til ganske rimelige priser. Mange af dem er endda netop kommet på udsalg. Hvis man bestiller inden midnat i dag, kan man stadig nå at få gratis levering og modtage inden nytårsaften. Alternativt kan man også bestille på falderebet i morgen inden kl. 12. Blot et lille tip. Jeg håber, I kan lade jer inspirere lidt af kjolerne her, hvis I er i krise over, hvad I skal tage på d. 31. december. :)

linje-prikket@2x.jpg

Have you got yourself a New Year’s dress yet? Nelly has a great selection of festive dresses at a pretty reasonable price level. Many of them have actually just been put on sale. If you order before midnight today, you can still get your package before NYE with free shipping. Alternatively, you can order tomorrow by express delivery before lunch. Just a small tip. I hope you can get inspired from these lovely dresses, if you don’t know what to put on the 31st of December. :)

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE

kjoler-til-nytar

I samarbejde med Nelly