strik-zarasweater-zara

– MY NEW SWEATER –

Da jeg forleden udgav dette indlæg, var I flere der spurgte, hvor min sweater var fra. Den er fra Zara og jeg har købt den på Trendsales, da den blev udsolgt for næsen af mig. Jeg har dog netop opdaget, at den er blevet tilgængelig igen på Zaras webshop i mørkegrå og knækket hvid. Jeg er simpelthen blevet så glad for den, at jeg nu har klikket den hjem i grå også. ;) Blot et lille tip hvis I går og mangler en lun trøje her i de kolde måneder. Den er virkelig blød og behagelig og så synes jeg, at de små detaljer på ærmerne sætter prikken over i’et.

linje-prikket@2x.jpg

When I published this blog post the other day, a lot of you were asking where my sweater was from. It’s from Zara and I bought it second hand as it was sold out in no time. Nevertheless, I just noticed that it’s back in stock in dark grey and offwhite. I have been using mine all the time since I received it, so now I have ordered it in grey as well. ;) Just a small tip if you a looking for a warm sweater for the cold season. It’s so soft and comfy and the detail at the sleeve is just the icing on the cake.