INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklame link: 1. Arket/HER, 2. Arket/HER, 3. Arket/HER, 4. Shepherd/HER, 5. H&M/HER, 6. Arket/HER, 7. Arket/HER, 8. Arket/HER, 9. Arket/HER, 10. H&M/HER, 11. Asos/HER, 12. Arket/HER, 13. Arket/HER, 14. H&M/HER, 15. Cinco/HER

Søndag er hyggedag og lig med hyggetøj. <3 Jeg har selv DENNE sweater og DISSE bukser fra sidste år, som Arket har lanceret igen i år. Det er simpelthen så lækkert at have på. Vi har haft en rolig formiddag herhjemme og jeg har fået lov til at sove længe. Det var Christoffers tur i går – med de søvnlæse nætter vi stadig har med børnene, er det rart skiftevis at kunne lade op i weekenden. Vi bliver nærmest altid vækket af enten det ene eller andet barn 2-3 gange om natten, så man kan godt være lidt træt, når vi nærmer os fredag. :) Men jeg ved, at det er en fase og inden længe sover de forhåbentlig begge igennem. Jeg vågnede op til en kæmpe hule, som de havde bygget på børneværelset – så hyggeligt. :) Nu vil jeg hoppe i noget kluns, da vi inden længe pakker os sammen og drager mod familien i Nordsjælland. Kan I have en dejlig søndag.