ellos-sengellosellos-danmarkficusmorgenmadellos-indretning

God eftermiddag, kære allesammen. <3 Så blev det fredag! Mette Marie og jeg startede formiddagen ud med morgenmad med Ellos i deres hyggelige lokaler i indre by. Det må være det smukkeste showroom i København! Det er indrettet som én stor herskabslejlighed med møbler og tøj i lange baner, så det føles meget hjemligt. Hver gang jeg kigger forbi, får jeg lyst til at tage hjem og lave om og rykke rundt, haha… Men nu skal vi faktisk også til at overveje, om der skal laves lidt om derhjemme, til når vores lille pige kommer til verden. Vi kan ikke helt finde ud af, om vi skal lave børneværelse med det samme eller vente til hun bliver lidt ældre. Det har vi planer om at kigge nærmere på i weekenden. <3 Har I nogle hyggelige planer de kommende dage?

linje-prikket@2x.jpg

Good afternoon everyone. <3 Yay, it’s finally Friday! Mette Marie and I started out the day by having breakfast with Ellos in their lovely surroundings in Copenhagen. It is definitely the most beautiful showroom in town! It’s decorated like an apartment with furniture and clothes, so it’s like visiting a friend when stopping by. Every time I have been there I get inspired to refurnish our own apartment. But now we definitely have to consider if we should change things a bit at home as our little girl arrive in June. We have talked about looking into the possibilities this weekend and take a decision. <3 What are your plans this weekend?