Jeg tænkte, at det af og til kunne være meget sjovt og hyggeligt at dele nogle helt spontane og uredigerede billeder, som jeg har taget i ugens løb med min mobiltelefon. Her kommer en stak fra de sidste syv dage…

moedregruppe

Lily og jeg ser stadig nogle stykker fra mødregruppen og forleden var vi på besøg hos Emilie og Maddie. Så hyggeligt. :)

kartoffelmad

Kartoffelmad på Café Oscar med mine dejlige veninder Marie-Louise og Linette.

rottehaler

Lilys allerførste rottehaler. <3 Nutti…

modelervoks

Min mor kommer forbi næsten hver uge og hygger med Lily. Modellervoks er et hit for tiden. :)

morgenmad

Morgenmad med ham den søde. Vi var alene hjemme, da Lily sov hos Farmor og Farfar. SKØNT at sove længe.

neglelak-boern

Der er stadig mange “første gange” tilbage – forleden prøvede Lily neglelak på sin ene lille finger. Det endte med både at være på blusen og bordet, haha… Heldigvis er det børneneglelak og kunne nemt fjernes igen.

kjoler

Jeg fandt alle mine kjoler frem til Dubai forleden. Halvdelen kan åbenbart ikke lukkes længere, haha… Bye bye yndlingstøj – vi ses om mange, mange måneder.

lalala-christianshavnemily-salomon

Sødeste Emily havde inviteret til det fineste event på Lalala på Christianshavn i anledning af, at hun er blevet ambassadør for Smuuk Skin. Det var næsten som at være gæst til et lille bryllup med alle de fine blomster og pynt. Så hyggeligt og gennemført.

faetter-kusine

Vi smutter ofte forbi min dejlige søster, svoger, niece og nevø – de bor nemlig kun tre gader væk. Der bliver altid delt mange krammere ud. <3