striktekop

Glædelig mandag, allesammen. Jeg håber, I har haft en dejlig weekend. Jeg havde planlagt at lægge en ny video op i dag, hvor jeg svarer på nogle flere af jeres spørgsmål, men der er sket en teknisk fejl i Imovie, så alt jeg havde filmet og klippet sammen, er nu væk! Jeg aner ikke, hvordan det er sket… Så nu filmer jeg da bare en ny igen i dag, haha… Det nytter ikke noget at blive irriteret over det, for det får jo ikke videoen frem igen.

Senere i dag kommer min mor forbi. Vi skal have nogle praktiske detaljer på plads, da vi rejser til Rom på torsdag! – Det har jeg slet ikke fået fortalt jer. Vi skal bare ned og hygge os, spise god mad, shoppe og se en masse… En rigtig tøsetur. :) Jeg glæder mig helt vildt. Hvis I har nogle gode anbefalinger, må I endelig sige til, da ingen af os har været der før. Ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig dejlig start på ugen. ♡

linje-prikket@2x.jpgHappy Monday, everyone. I hope you had a great weekend. I was planning to publish a new video today where I answer more of your questions from the Q&A, but somehow the whole video I had recorded has disappeared. I don’t know how it happened. So now I will record a new one today. It is no use being annoyed about it, because it won’t make the video come back again.

Later today my mom is coning over. We have to get some practical details in place as we’re leaving for Rome on Thursday! I’m really looking forward to it. Can’t wait for a girl trip with good food, shopping, sight-seeing and so on… If you have any great recommendations, I would be happy, if you would share them with us, as none of us have been there before. Otherwise, I just want to wish you all a great start of the week. ♡