makeup, tromborg, make-up, sminke, mascara, øjenbrynsfarvetromborg-pudder

1. Mineral powder/Tromborg, 2. eyebrow kit/L’Oréal Paris, 3. mascara/Estée Lauder, 4. blush/Smashbox, 5. concealer/Clinique, 6. eyelash brush/Ebay, 7. eyelash curler/Matas

Når jeg skal til fest, kan jeg godt lide, at gøre lidt ekstra ud af min make-up, men til hverdag bruger jeg generelt ikke særlig meget. Jeg foretrækker klart det naturlige look og bryder mig ikke om at se for malet ud. Jeg kan bedst lide den slags makeup, som man ikke kan se, men blot fremhæver ens bedste sider. “Less is more”, som man siger. ;) Jeg har nogle favoritprodukter, som har fulgt mig i flere år, mens andre er nyere tilføjelser. Hvad bruger I af make-up til hverdag?

1. Denne mineralpudder fra Tromborg er den bedste, jeg har ejet til dags dato. Jeg fik den i gave af min dejlige søster et par år tilbage og har brugt den lige siden. Den lægger sig let på huden, uden at virke “pudret” og får huden til at fremstå ensartet og pæn. Jeg har den i farven “Vanilla”, da jeg har en meget lys hudtone. Den kan varmt anbefales – til alle aldre og alle hudtyper.

2. Øjenbrynskittet fra L’Oréal Paris har jeg brugt i snart et år. Det indeholder lige præcis, hvad man skal bruge, er nem at påføre og fylder ikke meget i make-up pungen. Navnet er “Brow Artist Genius Kit” og består af en voks, en farvet pudder, en pincet og en børste/applikator. Jeg har kittet i farven “light to medium”.

3. Mascaraen fra Estée Lauder er en nyere tilføjelse og er hurtigt gået hen og blevet en favorit. Den giver masser af fylde og volumen. Den holder sig pæn hele dagen uden at drysse og så har den en dejlig tyk børste, som er nem at styre og påføre. Navnet er “Sumptuous Extreme Mascara”.

4. Denne creme blush fra Smashbox har også fulgt mig i et par år efterhånden. Den giver farve til kinderne på en naturlig måde og kan desuden bruges til læberne. Den har en smule shine i sig, som giver et friskt udtryk. Den har desuden en lille svamp i bunden, som man kan bruge til at udjævne med, så den er nem at blende ud. Jeg har den i nuancen “Silver lake sunset” – en virkelig fin farve, som liger giver et frisk pust til den vinterblege hud.

5. Concealeren fra Clinique har fulgt mig i over 10 år. Den er simpelthen uundværlig. Det er utroligt hvad sådan en concealer kan gøre af underværker. Jeg bruger den til at dække rande under øjnene, rødme i huden og urenheder i ny og næ. Navnet er “Clinique airbrush concealer” og jeg har den i farven “04 Neutral Fair”.

6. Jeg har købt en stak af disse øjenvippebørster på Ebay og bruger dem hele tiden. De er gode til at forme øjenbryn med, inden man påfører farve og til at børste øjenvipperne med, inden man lægger mascara, så det ikke klumper sig sammen. I kan finde dem HER til ingen penge.

7. Jeg købte denne øjenvippebukker i Matas for over 10 år siden og jeg er stadig super glad for den. Det giver bare et ekstra glimt i øjet, når vipperne bliver bukket og øjet derved åbnet op. Jeg bruger den selvfølgelig, inden jeg lægger mascara. Det kan være en fordel at lune det let op med en hårtørrer inden brug, da det derved er mere effektivt og får vipperne til at holde formen længere.

linje-prikket@2x.jpg

When I go out, I like to apply a little extra make-up, but for everyday in general I do not use very much. I clearly prefer the natural look. I like the kind of makeup that you don’t see, but simply highlights your best sides. “Less is more”, as the saying goes. ;) I have some favorite products that have followed me for several years, while others are more recent additions.

1. This mineral powder from Tromborg is the best I have owned to date. I got it as a gift from my lovely sister a couple of years ago and have used it ever since. It’s very light and makes the skin look even and smooth. I have it in the color “Vanilla”, since I have a very pale skin tone. It is highly recommended – for all ages and all skin types.

2. I have used this eyebrow kit from L’Oréal Paris for almost a year. It contains exactly what you need, is easy to apply and does not take up much space in your make-up bag. The name is “Artist Brow Genius Kit” and consists of a wax, a colored powder, a tweezer and a brush/applicator. I have the kit in the color “light two medium”.

3. The mascara from Estée Lauder is a recent addition and has quickly grown to become a favorite of mine. It provides plenty of lenght and volume. It looks great all day without lingering and moreover it has a nice and thick brush that is easy to manage and apply. The name is “Sumptuous Extreme Mascara”.

4. This cream blush from Smashbox has also followed me for a few years now. It gives color to the cheeks in a natural way and can also be used for the lips. It has a bit shine in it which provides a fresh expression. It also has a small sponge on the end that you can use to blend out the product. I have in the shade “Silver lake sunset” – a really nice color.

5. This concealer from Clinique has followed me for over 10 years. It is simply indispensable. I use it to cover dark circles under the eyes, redness of the skin and impurities. The name is “Clinique airbrush concealer” and I have it in the color “04 Neutral Fair”.

6. I bought a stack of these eyelash brushes on Ebay and use them all the time. They are good for shapinf the eyebrows before applying color and to brush the eyelashes before you apply mascara. You can find them HERE.

7. I bought this eyelash curler for more than 10 years ago and I am still super happy with it. It just gives an extra twinkle in your eye when your eyelashes are curled and the eye will thereby open more up. I use it of course before I apply mascara. It’s a good idea to warm it up a bit before you use it – it makes you lashes keep their shape for a longer time.