boozt, rabat, forårstøj, forårsfrakke

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE

Nu varer det ikke længe, før vi kan smide de tykke vinterfrakker og de tunge støvler på loftet og skifte det ud med forårstøjet. Hvis I mangler lidt nyt til garderoben vil jeg tippe jer om, at Boozt i dag og i morgen kører en kampagne, hvor man kan vælge fire styles, men kun betale for tre. Der er virkelig mange lækre sager at vælge imellem og mange fine forårsnyheder! – Blandt andet jakken jeg har på HER. Blot et lille tip til de shoppelystne. ;)

blog

Spring is just around the corner and I can’t wait to be able to wear some more light clothes again. If you are in need of some new styles for your Spring wardrobe, you should stop by Boozt as they run a campaign this weekend where you can buy 4 items, but only pay for 3. There are so many lovely styles to choose from! E.g. the jacket I’m wearing in this blog post. Just a small tip. ;)