hverdagsopskrifter

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE,  4. HERE

Godaften allesammen. ♡ Christoffer og jeg prøver som sagt at blive bedre til at udvide vores opskrift repertoire, når det gælder hverdagsmad. Vi kommer ofte til at køre rundt i de samme 5-6 opskrifter i hverdagen og når man står nede i Netto kl. 18 med rumlende mave, vælter idéerne ikke just frem. :) Derfor er der nu gået lidt sport i at finde på nemme hverdagsretter, når vi har tid til det, som er lækre og hurtige at lave, så vi kan få udvidet vores madhorisont en smule. Ovenfor er nogle af de tidligere opskrifter, jeg har delt her på bloggen. Jeg håber, I kan lade jer inspirere lidt af dem. Har I nogle gode og nemme hverdagsretter, I har lyst til at dele?

blog

Good evening, everyone. ♡ As I mentioned earlier Christoffer and I try to become better at making new everyday recipes. We come make the same 5-6 recipes when we are in a hurry and when you go grocery shopping at 6PM with an empty stomach, you’re just not that creative. Therefore, we have tried to put an effort in finding new and easy everyday recipes.  Above are some of the earlier recipes, I have shared here on the blog. I hope find them inspiring. Do you have some yummy and easy everyday dishes, you would like to share?