venedig

På fredag rejser jeg til Venedig med mine veninder Marie-Louise og Mia. En 4-dages tøsetur som vi har talt om i flere år – det har bare været svært at få til at gå op i en højere enhed før nu pga. vores forskellige jobsituationer og udlandsophold. Jeg glæder mig helt vildt til ren pigehygge, sight-seeing, god mad, shopping og hvad man nu ellers kan finde på at lave i Venedig. Ingen af os har været der før, så hvis nogen af jer har besøgt byen og ligger inde med gode anbefalinger, ville jeg blive glad, hvis I vil dele dem. Hvad skal man opleve, hvor skal man spise og ikke mindst – hvor ligger de gode shoppingområder? Tips modtages med kyshånd. ♡

blog

On Friday I’m going to Venice with my two girlfriends Marie-Louise and Mia. A four day long trip which we have been talking about for years, but because of different work situations and since Mia used to live abroad, it hasn’t been possible before now. I’m looking so much forward to spend time with these two ladies, explore the city, stop by a few shops and eat great food. Non of us has been there before, so I would really appreciate some tips for Venice, if you have visited the city before. What to see, where to eat and where to shop? Thanks in advance.