muffinscup-cakecupcakes

En af mine bedste veninder, Nicoline, skal også være mor og terminen nærmer sig med hastige skridt. Det kan faktisk ske any minute, så jeg er meget spændt på hendes vegne og jeg kan slet ikke vente med at møde hendes lille babydreng. :) Vi har været veninder siden børnehaven, så det er meget specielt, at vi nu får lov at følges ad og vores børn kommer til at kunne lege sammen.

Lige inden jeg selv fødte, holdt vi et babyshower for hende og jeg havde i den anledning lavet disse små cupcakes. Formene havde jeg købt i Panduro Hobby og pynten havde jeg selv lavet af nogle farverige pailletter, som jeg købte samme sted og limede på nogle tandstikker med dobbeltklæbende tape. Kagerne sammensatte jeg af to forskellige opskrifter fra henholdsvis Valdemarsro og Annemette Voss – dog har jeg ændret en smule i dem. Jeg håber, de smager. ;) De var ihvertfald et hit til Nicolines babyshower.

Cupcakes, ingredienser (12 styks):
– 140 g blødt smør
– 200 g sukker
– 2 æg
– 1 dl yoghurt naturel
– 100 g mel
– 1 tsk bagepulver
– 1 knivspids salt
– 200 g hindbær, friske eller frosne
– 2 spsk sukker

Cupcakes, fremgangsmåde: Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Rør mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Derefter piskes smør og sukker sammen i en anden skål, til det har en ensartet masse. Rør æg og yoghurt natural i sukkerblandingen og derefter tilføjes melblandingen lidt efter lidt. Til sidst tilsættes hindbær og der røres forsigtigt rundt. Hæld dejen i muffinforme og bag dem i ca. 20 minutter. Mens de afkøler laves frostingen.

Cream Cheese frosting, ingredienser:
– 150 g blødt smør
– 200 g flormelis
– 100 g flødeost (f.eks. Philadelphia)
– 1/2 tsk vaniljepulver

Cream Cheese frosting, fremgangsmåde:
Pisk smørret blødt og tilsæt flormelis i skålen lidt efter lidt. Når cremen er hvidlig tilsættes flødeost og vanilje og cremen røres kort igennem. Fyld den i en sprøjtepose og pynt kagerne efter smag og behag. Bon appétit! ;)

baby-shower

Det var sådan en hyggelig og sjov dag. Jeg elsker billedet, der blev taget af os med vores tykke maver. Tænk, at Lily lå derinde og gemte sig. ♡ Inden længe skal hun møde sin nye lille kammerat. Det bliver stort. :) Kan I have en dejlig weekend, allesammen.