proviant-randersgadeosterbro-cafesoft-gallery-bodyvaffel-med-frugtproviant

Jeg er netop kommet hjem fra den hyggeligste formiddag med min dejlige søster. Vi tog på Proviant, som er en lille lokal café ca. 100 meter fra, hvor jeg bor. Vi bestilte skyr med granola og en vaffel med ahornsirup og frisk frugt til deling, mums! Det er uden tvivl en af de hyggeligste små steder på Østerbro og kan varmt anbefales, hvis I skulle komme forbi en dag. Min søde søster havde købt en gave med til vores lille pige – den fineste bodystocking fra Soft Gallery med en svane på maven. Åh, hvor jeg dog glæder mig til at have en baby at putte i den. ♡ Ellers vil jeg blot ønske jer en rigtig dejlig onsdag.

blog

I met up for breakfast with my dear sister this morning. We went to a local café called Proviant located just 100 meters from where I live. We ordered yogurt with granola and a waffle with maple syrup and fresh fruit to share. It is such a cosy place and I can highly recommend you to stop by some day, if you are in Copenhagen. My sweet sister had brought a present for our baby girl – the cutest bodystocking with a swan from the Danish brand, Soft Gallery. Otherwise, I just want to wish you all a great Wednesday.