gemt-fra-insta

1. Fine hårspænder fra mærket, Bonét et Bonét, som mest af alt laver det finestøj børnetøj. Hårspænderne her tænkte jeg nu mest på til mig selv. :) Super fine og perfekte til at få styr på mine post-graviditets-hårtotter, der lever deres eget liv.

2. Jeg har længe fulgt med hos den svenske interiørfotograf, Kronfoto. Han tager blandt andet billeder til en masse ejendomsmæglere og der er virkelig meget inspiration at hente. Jeg fik selv lyst til at male vores stue gammelrosa, efter jeg faldt over dette billede. ;)

3. Jeg har netop spottet denne smukke kjole hos den svenske blogger, Kenza. Den er fra det amerikanske mærke Reformation og er desværre udsolgt i de fleste størrelser, men de har rigtig mange andre fine kjoler, skulle jeg hilse og sige. ;)

4. Andicsinger tager de fineste detaljebilleder og hun gav mig straks lyst til at klikke disse lyserøde Superga sko hjem, da jeg faldt over dette billede. Sommerlige og fine.

5. Pæne planter & pæne krukker hos cathdelichtenberg. Cathrine og jeg har en fælles veninde, så jeg har kendt hende gennem en del år efterhånden. Hun bor med sin mand og hund på Frederiksberg og har virkelig god sans for indretning. Jeg drømmer om en kæmpe krukke & plante som denne efter at have set den hos hende. I skulle tage at følge hende. ;) Krukken er i øvrigt fra Rabens Saloner.

6. Hvis jeg måtte vælge én sød ting at spise resten af livet, skulle det være is. Disse ispinde fra Anneauchocolat får også mundvandet til at løbe i vand. De må prøves i nærmeste fremtid. De er endda lavet på yoghurt, så man kunne næsten spise dem til morgenmad. :)

7. Jeg er helt vild med denne florlette kjole fra mærket Daily Sleeper set hos mathildadjerf. Den er så fin til stranden, men kunne også være cool over et par jeans.

8. nadialassen bor i det hele tager virkelig pænt og hvis vi en dag får et hus, drømmer jeg om at lave en trappeopgang som hendes. To-farvet og med lamper som disse. Så smukt!

9. Jane Kønig har netop lavet de smukkeste måneøreringe og mathildeaugustadam bær dem virkelig flot. Hun har også en yderst fin og inspirerende profil, som jeg varmt kan anbefale jer at følge. Hun har også netop fået en sød lille hund, Roberta, som kun gør profilen endnu mere cute. :)