frisure, nem frisure, hår, hairstyle

Glædelig fredag, piger. ♡ Det er blevet tid til at dele ugens frisure – en firdobbelt knude. Denne gang kræver det, at man har en vis længde hår, for at kunne lave opsætningen – ikke nødvendigvis lige så langt som mig, men ihvertfald ned til skuldrene. Har man skulderlangt hår, laver man blot færre knuder. Det er virkelig nemt at gå til og kræver ikke særlig meget øvelse. Kort fortalt binder man bare knude på knude, til der ikke er mere hår at binde knuder af. Derefter afslutter man med en elastik og fæstner enden med et par hårnåle op under frisuren, så den ikke kan ses. ;) Jeg håber, I kan bruge den. ;) – Spørg endelig hvis der er noget, der ikke giver mening i guiden. Se sidste uges frisure HER.

blog

Happy Friday, girls. It’s time to share this week’s hairstyle – a double knot. This updo requires a certain length of hair. – Not necessarily as long as mine, but shoulder-lenght hair should work just fine. If you have shoulder-length hair, you simply just create fewer knots. It’s such an easy hairstyle to make and you don’t hair to be an hair expert. Feel free to ask if you have any questions on how to do it. I hope you like it. Find last week’s hairstyle HERE.

hair