aphro-celinavippeserum

Så er vi allerede en uge inde i december. Har I fået pyntet op til jul? Vi har hængt lidt julekugler i vinduerne og sat et par nisser hist og her. Det ser meget hyggeligt ud, men jeg synes næsten, det roder mere end det pynter, haha… Kender I det? Det er blevet tid til at afsløre syvende låge i julekalenderen. I dag har én af jer heldige damer mulighed for at vinde enten en vippe- eller en brynserum fra Aphro Celina.

I har garanteret hørt, og måske endda prøvet, sådan et serum før. Det kan faktisk være lidt af en jungle, hvad man skal vælge, da der er så mange på markedet. Jeg glæder mig til prøve den, når jeg er færdig med at amme, da man anbefaler ikke at bruge den som gravid og når man ammer. Man påfører det én gang dagligt og efter 4-6 uger skulle man kunne se og mærke en forskel. På Aphro Celinas Instagramprofil, ser resultaterne meget lovende ud og det er også den bedst sælgende serumserie i Tyskland. Udover vipper og bryn er serien faktisk også udviklet til hovedhår og skæg. Det skulle tørre på bare 10 sekunder og derefter kan man lægge makeup. Ud over konkurrencen har vi også fået mulighed for at forære jer en rabatkode på hele 25% rabat til Aphro Celinas produkter. Koden er “CMJUL17” og gælder hele december måned.

Hvordan deltager man?
Smid en kommentar og fortæl hvilket et af produkterne, I helst vil vinde og hvorfor. Altså vippe- eller brynserum. Derudover skal I følge mig @christinadueholm, @mmleilange og @aphrocelinascandinavia på Instagram. Jeg håber, I har lyst til at lege med. :)

Indlægget er sponsoreret af Aphro Celina