bilovervejelsenissan-qashqai

Mange tak for jeres feedback i indlægget der omhandlede, hvorvidt vi skulle købe eller lease en ny bil. Jeg sætter virkelig stor pris på jeres kommentarer – I havde mange gode overvejelser. Efter at have læst jeres respons og talt mulighederne igennem, hælder vi mest til at lease en bil. Specielt fordi vi gerne vil have en lidt større familiebil med plads til baby gear og så vidt jeg har forstået, er det oftest biler af en vis størrelse, der bedst kan betale sig at lease!? Desuden kører vi ikke over 15.000 km om året, hvilket flere af jer nævnte som en faktor, der var værd at tage med i overvejelserne i forhold til leasing. Vi skal også lige blive enige om, hvilken bil det skal være. Vi har kigget på flere mini SUV modeller – en form for små firhjulstrækkere. De to vi hælder mest til er Nissan Qashqai og Seat Ateca. Vi skal dog snart have taget en endelig beslutning, da vi gerne vil nå at få den, inden to bliver til tre til juni.

Apropos biler så har FDM netop lanceret en ret humoristisk kampagnevideo, hvor de sætter fokus på, at de fleste kvinder ringer til deres far eller mand, før de ringer efter vejhjælp, når de har brug for hjælp med bilen – se den nederst på siden HER. Jeg prøvede det selv tilbage i november – kan I huske den episode? Jeg smækkede mig ude og som det første, ringede jeg faktisk til Christoffer. Hvis der var én, der måtte vide, hvad jeg skulle stille op, burde det være ham. Livline nummer ét! ;) Det første han spurgte mig om var, om jeg havde prøvet at ringe til vejhjælp? Jeg havde slet ikke strejfet det en tanke, at det var en mulighed, haha…

KONKURRENCE: 

Hvem ville I selv ringe til først, hvis I f.eks. havde låst jer ude, punkteret eller blot gået i stå? Og har I nogensinde været i en lignende situation? Hvis I lægger en kommentar nedenfor deltager i automatisk i konkurrencen om 1 års abonnement til FDM Vejhjælp Guld. Vinderen af forrige konkurrence om et gratis sikkerhedstjek og et års medlemsskab til FDM blev desuden Louise S. Joensson. Stort tillykke – jeg har sendt dig en mail.

Indlægget er udgivet i samarbejde med FDM