new-born

Tiden stod stille, da vi i søndags blev forældre til verdens dejligste lille pige. Mit hjerte er ved at boble over af kærlighed til dette lille væsen og jeg kan næsten ikke være i min krop af lykke. Det er fuldstændig overvældende endelig at have hende her hos os og jeg føler mig simpelthen så heldig og taknemmelig for, at vi er blevet forældre til lige netop hende. Aldrig har jeg oplevet så stor en kærlighed – en kærlighed på en helt ny måde. Hun er virkelig sådan en dejlig og rolig pige, som vi bruger de første dage her på at lære at kende.

Jeg har siddet og kigget på hende nærmest non-stop, lige siden hun kom ud og jeg må næsten knibe mig selv i armen over, at hun virkelig er her nu. – At der rent faktisk var en ægte levende baby inde i min mave, haha… Vi har det alle rigtig godt på trods af en 24-timers lang og virkelig intensiv fødsel, som overraskende nok gik igang hele tre dage før termin. Jeg skal nok fortælle jer meget mere om forløbet, men til at starte med får I først et billede af vores lille guldklump på 3300 gram og 51 cm. Velkommen til verden, babypige.

blog

Time stopped when this beautiful little girl entered our life on Sunday. My heart is overflowing with love for this little one. It is absolutely overwhelming to have her here with us and I feel so lucky and grateful that we have become her parents. Never have I experienced such kind of love. She’s really a sweet little girl and we spend the first days here to get to know her.

I have been sitting and watching her non-stop since she came out and it feels so surreal that she is finally here. – That there was actually a real baby in my stomach, haha… We are all doing very well in spite of a 24 hour long and really intensive birth which surprisingly started three days before due date. I’ll tell you more about everything, but first here is a picture of our little cutie pie with a weight of 3300 grams and 51 cm. Welcome to the world, baby girl.