min-familie4l3a94274l3a94414l3a94054l3a9413

I går var vi til fødselsdag hos min svigermor. Pludselig slog det mig, at det måske var sidste gang, at vi var ude sammen som en familie på tre. Vi tæller de sidste dage, før vi tilføjer endnu et lille familiemedlem. I dag er jeg nemlig gået ind i uge 39+0 og der er derfor kun en uge tilbage til termin. En enkelt lille uge… Om lidt bliver Lily storesøster og vil højst sandsynlig aldrig kunne huske at have været andet, når hun bliver stor. Det er både fantastisk og giver mig samtidig lidt et sug i maven. Min lille pige. Jeg håber sådan, at vi kan formå at give hende lige så meget opmærksomhed, som hun får nu.

Jeg er så spændt på det hele. Spændt på at møde lillebror, spændt på at blive fire og spændt på fødslen… Hvornår mon der sker noget? Hvordan mon det hele går igang? Går vandet som med Lily? Kommer det til at gå hurtigere denne gang? Der er så mange tanker, der flyver rundt i mit hovede… Jeg har efterhånden nået det meste på min to-do liste, så jeg føler mig lidt mere rolig omkring, at han snart melder sin ankomst. Samtidig har jeg lidt blandede følelser omkring, at skulle føde igen. Jeg frygter det ikke, men nu hvor jeg ved, hvad jeg går ind til, kan det føles en smule presset, at skulle igennem det igen, haha… For jøsses, hvor gør det altså ondt – det kan man bare ikke komme udenom. Vigtigst af alt er bare, at han kommer sikkert til verden. <3 Jeg kan næsten ikke vente med at møde ham, kysse og kramme ham og se hvem han ligner af både sind og udseende… Det hele er så spændende, at ventetiden er svær at holde ud.