cupcakekagepynt

Det er allerede i morgen. I morgen at vores lille pige skal have vand i håret og får sit fine navn. Vi glæder os! Samtidig er vi lidt spændte… Har vi mon husket alt? Er der mad nok? Bliver det regnvejr? Kan den kaffevogn vi har bestilt, mon komme ind igennem havelågen? Hvordan finder jeg en måde at amme uden at flashy underhylere i min totalt ikke-ammevenlige kjole? Jøsses… Der er så mange ting, der skal falde på plads og mange spørgsmål opstår, når man skal holde stor fest. :)

Vi har så vidt muligt prøvet at gøre det lidt nemt for os selv. Vi har bestilt sandwiches fra Gorms og den omtalte kaffevogn. Jeg er gået igang med at bage muffins og har sat flere familiemedlemmer til at bage kager. Vi holder det som sagt i Rungsted hos mine svigerforældre. Vi har købt paptallerkener og kopper i det fineste blomstrede print og jeg har lavet pynt til kagen. Jeg håber, det bliver godt. Nu vil vi smutte mod Rungsted for at pynte op og gøre klar til i morgen. I kan følge med på Insta Story, hvis det har interesse. Kan I have en dejlig aften.