reolsort-kommodearkivskab

Reklame link: Ellos/HER

Da jeg viste dette lille hjørne af vores soveværelse forleden på Instagram, var der flere, der spurgte ind til kommoden ovenfor. Vi købte den for et års tid siden, da vi havde brug for mere opbevaringsplads – den kan faktisk rumme helt enormt meget. Jeg kan ret godt lide det industrille look, som giver lidt kontrast til vores meget lyse lejlighed. For at bryde den sorte overflade en smule, har jeg printet forskellige citater og digte ud på nettet, som jeg har sat i de små “ruder”. Dem kan man jo skifte ud, som man lyster. I kan finde link til den under billederne, hvis den skulle have interesse. God aften til jer alle. ♡

blog

When I showed this little corner of our bedroom the other day on Instagram, I received a lot of questions about the black dresser. We bought it a year ago, as we needed more storage space – it can actually contain a whole lot more than your think. I really like the industrial look which adds some edge to our very light apartment. I have found some cute poems on Google and added them in the little windows to break up the totally black surface of the dresser. I have posted a link below the pictures, if you’re interested in getting one yourself. Have a great evening, everyone.