Christoffer og jeg er så småt begyndt at komme ind i en rutine med at optage hverdagsvideoer. Endnu engang tak fordi I har taget så godt i mod dem. Denne gang får I blandt andet et indblik i min hudplejerutine. Som mange af jer ved, har jeg døjet med akne for et par år tilbage og selvom det er væk nu, går jeg fortsat meget op i at passe på min hud. Jeg har i mange år brugt flere af Avènes produkter og nu fortæller og viser jeg, hvordan jeg i øjeblikket bruger disse fire, som I kan se nedenfor.

Derudover får I mine fem bedste hudplejetips og desuden kommer I med rundt på en helt almindelig hverdag, hvor vi blandt andet er ude og kigge på ny drone. Ikke mindst får I en sjov historie fra sidste år på Bali, da min mor blev angrebet af en abe. Både sjov og skræmmende på samme tid… Jeg håber, I synes om videoen. Jeg vil sætte pris på, hvis I har lyst til at abonnere på min Youtube kanal. :) Hav en dejlig dag, piger.

aveneavene-creme

Find produkterne her:
Ansigtscremen jeg bruger om morgenen: Avène Hydrance Optimale Light
Ansigtscremen jeg bruger om aftenen: Avène Hydrance Optimale Rich
3-i-1 renselotion og makeupfjerner: Avène Micellar Lotion
Ansigtsspray: Avène Termalkildevand

Indlægget er udgivet i samarbejde med Eau Thermale Avène