valentinsdag-korthp-envykort-valentinsdag

Valentinsdag står for døren… Skal I fejre det? Eller går I ikke op i sådan noget? Jeg tror, at Valentinsdag deler vandene – nogen elsker det og andre synes, det er en fjollet amerikansk tradition. Jeg hører til den første del. :) Jeg synes nemlig, det er smadderhyggeligt, når der er en anledning til at fejre og hygge med dem, man holder af – om det så er på grund af fødselsdag, jul eller noget helt tredje som Valentinsdag. Jeg synes ikke kun, at Valentinsdag er for kærester eller ægtefolk, men også en god anledning til at fejre venskaber eller familiemedlemmer, man holder af.

Jeg har i anledning af Valentinsdag lavet et par postkort, som jeg har tænkt mig at sende til nogen af mine nærmeste. Jeg synes, der er noget hyggeligt ved at få fysisk post engang imellem – andet end det kedelige fra banken, forsikringen, osv. :) I er velkomne til at downloade dem helt gratis HER, hvis I skulle have lyst til at sende en tanke, til én I holder af d. 14. februar. Postkortene er printet på vores nye HP ENVY Photo 7134 printer, som jeg har vist jer tidligere. Vi er virkelig glade for den og bruger den rigtig meget, da kvaliteten er tilsvarende fotohandlerens og så er det bare nemt og hurtigt, at man kan udskrive direkte fra mobilen via app’en HP Smart.

Mens jeg var ved at udskrive, løb printeren tør for blæk. Det var første gang, jeg oplevede det, og det var egentlig held i uheld, for så har jeg mulighed for at vise jer, hvordan deres blækabonnement fungerer. Prøv at se hvad der står på printeren på tredje billede: “Lavt blækniveau – blæk bestilt af printeren, og afleveret på din adresse“. En af dagene får jeg nemlig blækpatroner leveret direkte til døren. :) Det sker helt automatisk, når man har tilmeldt sig deres blækabonnement, HP Instant Ink. Det er sørme da smart, at man ikke skal røre en finger, når først man har tilmeldt sig og derudover kan man få op til 70% rabat på blæk på den måde. Lige så snart patronerne ankommer, skal jeg have printet de sidste kort og sendt afsted, så de kan nå at komme frem til d. 14. februar. :) God søndag til jer alle.