estee-lauder-eventestee-lauder-night-repair

Det er virkelig lang tid siden, at jeg har dyrket yoga. – Eller i det hele taget dyrket motion, haha… Kun hvis trilleture med barnevognen altså tæller. ;) Jeg gik til yoga under en stor del af min graviditet og kom faktisk også igang igen, da Lily var et par måneder gammel… Meeeen så gik det lidt i vasken. I kender det – den ene undskyldning efter den anden. ;)

Her til aften var jeg for første gang til yoga igen. Denne gang med Estée Lauder – et beauty/yoga event, som også tre af jer var så heldige at vinde billetter til, da jeg udloddede dem på bloggen for et par uger siden. Det var overraskende dejligt at komme igang igen. Selvom det kun varede en time, følte jeg mig helt “let” og afslappet bagefter. Jeg kan mærke, at jeg har brug for at komme lidt igang igen og få rørt kroppen. Ikke noget vildt og voldsomt, men måske lidt yoga i ny og næ og en rask gåtur hver morgen, kunne være en start… Hvis I kan anbefale nogen gode yoga Youtube videoer eller apps til formålet, så sig endelig til. ;)

Hvor var det i øvrigt hyggeligt, at møde nogen af jer i aften. <3 Det er så rart, når jeg får lov at sætte ansigt på jer, der kigger med derude bag skærmene. :) Kan I have en skøn aften, allesammen. Vi blogges ved i morgen. Godnat…