levevis-creme

De produkter jeg bruger igen og igen, basis plejeprodukter kan man vel kalde dem, foretrækker jeg er uden parfume og farvestoffer og jeg går oftest efter dem, der er svanemærkede. Det hænder, at der sniger sig en ny favorit ind uden de rigtige mærkninger, men i det store hele vælger jeg altid milde og gode produkter uden diverse tilsætningsstoffer. Hvis man også bruger et pift parfume i håret i ny og næ og måske har en ansigtscreme med lidt duft, kan det efter min mening godt blive for meget, hvis også deodorant, håndcreme, osv. dufter. Desuden prøver jeg, for min egen sundheds skyld, at størstedelen af mine produkter på badeværelseshylden er uden parfume. Ingen regel uden undtagelser, men I ved nok, hvad jeg mener.

Som jeg har fortalt tidligere, har jeg indgået et større samarbejde med Levevis® og jeg har i den sammenhæng fået mulighed for at teste et hav af deres produkter, som jo netop er uden parfume, farvestoffer og desuden har de både Svane- og Astma/Allergi mærket. De forhandles hos både føtex og Bilka til virkelig fornuftige priser.

handcream

Levevis® hånd- & fodcreme: I min natbordsskuffe har jeg altid en håndcreme og en fodcreme liggende, så jeg kan smøre hænder og pusselanker ind, når jeg er hoppet under fjerene. Disse to er blevet nye favoritter – de er milde og effektive og efterlader huden fugtig og blød. Fodcremen og lidt tykkere end håndcremen og gældende for begge er, at de trænger hurtigt ind. Håndcremen har også en god størrelse, hvis man vil have den med i tasken.

levevis-renseservietter

Levevis® renseservietter: Jeg bruger ikke renseservietter hver eneste dag eller uge for den sags skyld, men ikke desto mindre, vil jeg nødigt løbe tør, da de er gode at have, hvis det skal gå lidt hurtigt om aftenen. Der er faktisk mange renseservietter, jeg ikke kan tåle, på trods af at de svanemærkede og uden parfume. Jeg slår simpelthen ud i ansigtet og bliver helt rød i huden. Det har dog vist sig, at disse er rigtig gode til min hud og derfor er de kommet med på listen.

deo-roll-on

Levevis® deo roll-on: En deodorant skal bare virke. Ikke desto mindre synes jeg faktisk, det kan være svært at opstøve en “mild” deodorant, som faktisk har en god effekt. Det er nok meget individuelt, hvad der rent faktisk virker for én, når det kommer til deodoranter, men denne er både Christoffer og jeg blevet rigtig glade for.

neglelakfjerner

Levevis® neglelakfjerner: Denne neglelakfjerne brugte jeg allerede, inden jeg indgik samarbejde med Levevis®. Det er nemlig én af de eneste på markedet, som er svanemærkede og ikke lugter som om, nogen har smadret skabet i kemilokalet. Ikke desto mindre er den én af de mest effektive neglelakfjernere, jeg har haft. Mange varme anbefalinger herfra.

sovemaske

Indlægget er udgivet i samarbejde med Levevis®