fest-taskelille-taskeruskindstaskemarkberg-tasker

 { Mød de nye “Animal Bags” }

Endelig kom dagen, som jeg har gået og ventet på. Jeg kan langt om længe løfte sløret for relanceringen af mit tidligere taskedesign for Markberg. Flere af jer havde gættet rigtigt, da jeg viste et smugkig i sidste uge. Det er nemlig “Animal Bag”, vi har valgt at lancere igen, men i nye versioner. :) Den sorte ruskindstaske med krokomønster er en genganger, men er blevet opdateret hist og her med små læderdetaljer, så den nu står endnu skarpere.

Derudover har jeg valgt at designe tasken i en armygrøn ruskindsudgave i fuld krokomønster med læderdetaljer – den går SÅ godt til alt denim. Den har en farve, som på en måde tilpasser sig nuancerne i ens tøj – jeg elsker virkelig den farve. Sidst men ikke mindst kommer den i en klassisk sort læderversion, som bare passer til alt. Jeg synes, at det bløde læder og de rå kæder går rigtig godt hånd i hånd og er perfekt til at give kant til et feminint outfit. Alle tasker har en strop, som kan justeres alt efter, hvad man ønsker. Desuden kan den tages helt af, så man også kan bruge tasken som clutch.

Jeg har virkelig glædet mig til at dele de nye “Animal Bags” med jer og jeg er både spændt, stolt og en smule nervøs over at præsentere jer for de nyeste medlemmer i taskefamilien. ;) Lad mig endelig høre hvad I synes om dem? ♡ Har I en  favorit? I kan finde alle tre tasker på Markbergs webshop HER fra i dag. God mandag til jer alle.

Reklame links: 1. Christina Dueholm x Markberg HER, 2. Blaire HER, 3. Levi’s HER, 4. Ida Sjöstedt HER, 5. Aldo HER

outfit