svømmefødderpalmetræerspejlæglemon-juicevandfald-balile-pirate-bali

Så er vi hjemme igen efter en helt fantastisk tur til Bali. Det overgik virkelig alle forventninger og mere til. Jeg skal nok komme med nogle flere anbefalinger, da jeg kan forstå, at flere af jer har planer om at tage dertil, men først får I et par stemningsbilleder fra vores tur. Hav en rigtig dejlig eftermiddag, allesammen. Jeg skal til ELLE Style Awards om en times tid – følg med på Instagram HER og Snapchat @Cdueholm, hvis det skulle have interesse. ;)

blog, københavn, high-streetNow we’re back home from an amazing trip to Bali. It really outdid all expectations. I’ll come up with some more recommendations, since I can understand that some of you are planning to go there, but first you get a few pictures from our trip. Have a lovely afternoon, everyone. I’m going to ELLE Style Awards in an hour – follow me on Instagram HERE and Snapchat @Cdueholm if you’re interested. ;)