vichy-slow-age-night

Jeg er ikke bange for at blive ældre. Jeg glæder mig altid til min fødselsdag, selvom der nu har sneget sig et 3-tal ind på førstepladsen i min levealder. Uden det skal lyde alt for helligt, så synes jeg, man er heldig at blive ældre. :) Alder er egentlig en sjov størrelse, for det er sådan set bare et tal, men hvordan man føler sig indeni, er noget helt andet. Det er kun linjerne i ansigtet og farven på håret, der afslører det magiske tal. Vi kan nok blive enige om, at vi gerne vil ældes med ynde og helst ikke have for mange rynker før tid. Hvem vil ikke gerne ligne Susse Wold, når de nærmer sig 80, men nærmere se ud som en 60-årig? Helle for det. :)

vichy-alow-age-natcreme

Generne har selvfølgelig noget at sige, men jeg tror i høj grad, det handler om, hvordan man passer på sig selv. Man skal huske at koble af, trække stikket og bare slappe af engang imellem. Gå en tur langs vandet, læg en ansigtsmaske, tag et varmt fodbad, spis morgenmad på sengen… Lad mobilen ligge. Sluk computeren. Det er altsammen noget jeg øver mig i, da jeg ofte har lidt for meget på programmet og altid er online. Derfor har Christoffer, Lily og jeg også planer om en ferie uden computer og minimalt wi-fi inden længe. Jeg tror, det er sundt og helt klart har noget at sige om ældningsprocessen, hvor travlt vi har.

bedroom

Det er netop også, hvad Vichys Slow Âge serie handler om… At blive langsomt ældre og have mindre travlt. Blive ældre med ynde. Hvordan vi plejer huden, har som bekendt også stor betydning for vores udseende. Den nye natcreme, Slow Âge Night, som jeg fortalte jer om i forrige uge HER, er et 2-i-1 produkt. Man kan nemlig både bruge den som en normal natcreme, men også påføre den som en ansigtsmaske én til to gange om ugen. Den påføres i et tyndt lang i hele ansigtet og skal sidde i 10 minutter, før man kan begynde at massere den ind. Efterfølgende fjernes det overskydende lag med en fugtig vatrondel. Den er virkelig lækker og huden føles mega blød efter sådan en omgang. Den giver masser af fugt og glød til huden, synes jeg. Derudover er det også én af de ting, man kan gøre for sig selv for at komme ned i gear. En hverdagsluksus der ikke kræver særlig meget. :)