PhotobucketPhotobucketPhotobucketLace shirt/Munthe plus Simonsen, pants/Bubbleroom, boots/Vagabond, watch/Michael Kors & earrings/Erbs & Bjerke

I går holdt min far fødselsdag og han var så flink lige at hapse disse billeder inden det blev mørkt. Sjovt at tænke på, at jeg har brugt timevis på denne mark, da jeg var lille.. Nu er den bare trist, grå og vinteragtig. – Men en god location for et lille photoshoot :)

Jeg havde min nye blondeskjorte på fra Munthe plus Simonsen, som var en af de ting jeg valgte, da jeg var derinde og bruge mit gavekort. Jeg synes den er super cool og meget feminin. Man kan både bruge den med sløjfen bundet eller bare have den løst hængende.

Yesterday my dad were celebrating his birthday and I coaxed him to shoot a few pics in the foggy weather. The lace shirt is new and is one of the styles I bought at Munhte plus Simonsen last week. I really like that it’s both cool and feminine at the same time! See you later ladies!