confetticph

Mine søde, sjove & skøre Confetti-piger – Cana, Sneglen og Mette Marie :)

tacos

De havde lejet en food truck og serverede tacos i lange baner

have-festmette-marie-lei-lange

Den smukke “brud“. Jeg elsker alt fra blomsterkrans til kjole & H2O sandaler. :)

photo-booth

Baggrund til photo booth

havefestsneglcille

Sneglen 

bar

De havde lavet bar i drivhuset. Genialt. :)

Jeg er lige kommet hjem fra mexikansk gen-bryllup i Køge. Ja, I læste rigtigt… Gen-bryllup! :) Min kære Mette Marie og hendes mand Jon blev gift for fem år siden og besluttede dengang, at de ville giftes igen hvert femte år. Fejre kærligheden og holde en stor fest! Nu er det fem år siden og de havde derfor samlet alle deres venner i haven. Temaet var mexikansk og det var simpelthen så hyggeligt og gennemført med kulørte lamper, lyskæder, farverige guirlander og bar i drivhuset. De havde endda lejet en food truck, der serverede tacos ude på vejen.

Desværre var jeg nødt til at gå lidt tidligt, da Christoffer er til min svogers polterabend og min mor derfor passede Lily derhjemme. Hun er sygeplejerske og skulle på nattevagt, så jeg måtte køre mod København sidst på aftenen. Men sikke en dejlig aften. Christoffer og jeg har også talt om, at blive gift igen på et tidspunkt, men nu må vi se, om det nogensinde bliver til noget. Det var meget inspirerende, at Mette Marie og Jon havde gjort noget ved det og så endda på sådan en fin og gennemført måde. <3 Det er noget af dét, jeg elsker ved Mette Marie – der er ikke langt fra tanke til handling. :)